Skip to content

TEAMBUILDING DER BOOSTER DIN VIRKSOMHEDS BUNDLINJE!

Kontakt os på 7020 0087, hvis I ønsker den bedste hjælp til næste firmaevent eller teambuilding aktiviteter

Teamudvikling og aktiviteter der skaber arbejdsglæde

Vi har allerede skabt en række sjove aktiviteter, og vi er slet ikke færdige endnu. Hver gang vi hjælper en virksomhed med teamudvikling, får vi nye idéer, som vi indarbejder i vores koncepter. Vores udgangspunkt, når vi hjælper med at planlægge og afholde aktiviteter til et firmaevent med fokus på teamudvikling, er, at det skal være sjovt, og det skal skabe arbejdsglæde. Alt afhængig af formålet med afholdelsen, så skal der være meget mere i det end “kun” sjov.

Herunder kan I se et udsnit af de forskellige aktiviteter, vi har gennemført med andre virksomheder. For at finde frem til hvilken aktivitet, der passer bedst til jer, skal vi selvfølgelig først have en snak om, hvad I ønsker at få ud af teamudvikling. Ring til os allerede i dag på 7020 0087, så er du allerede et skridt nærmere et succesfuldt arrangement.

Teamudviklingsaktiviteten afhænger af formålet!

Når vi kender jeres formål, vil vi sætte en ære i at sammensætte det optimale program, der sikrer, at teamudviklingen ikke udelukkende er en omkostning – men rent faktisk styrker kompetencerne hos jeres medarbejdere – på lige præcis de områder I på forhånd har udtrykt ønske om.

Selv om alle vores aktiviteter er sjove og vil understøtte en større arbejdsglæde, så er de samtidig meget forskellige – nogle egner sig måske bedst til en topmotiveret ledergruppe, der skal prøve at blive presset ud af en komfortzone, mens andre øvelser måske er mere velegnet til at få en afdeling til igen, at føle sig komfortabel efter en række omstruktureringer.

Tag kontakt allerede i dag

Hvad er jeres formål eller udfordring? Ring til os allerede i dag på 7020 0087. Når vi har talt sammen, kan vi sende jer et skriftligt og uforpligtende tilbud. Vil du hellere skrive, så udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Vi vil tage os god tid ved første samtale, da det er væsentligt, at alle ansvarlige for planlægningen kender formålet – kun på den måde kan vi finde frem til lige præcis de aktiviteter, der bedst understøtter jeres målsætning.

TEAMUDVIKLING

FUNFIRST V/ JAN KRAGSIG MØLLER

Telefon: 70200087
CVR: 36044179
Mail: info@funfirst.dk

footer crowd