Skip to content

FunFirst V/ Jan Kragsig Møller

Må vi have lov at præsentere…

Jan Kragsig Møller har arbejdet med teambuilding og firmaevents siden 1997. I forbindelse med de utallige arrangementer han har været med til at forberede og afholde, har han opnået dyb indsigt i de forskellige baggrunde for virksomhedernes afholdelse af teamevents. Nogle virksomheder ønsker – i nogle situationer – at afholde et event som led i en sommerfest. Andre gange ønsker de måske et teamevent, der understøtter en belønning til en bestemt afdeling, og nogle gange er formålet at understøtte ganske specifik teambuilding for en særlig medarbejdergruppe.

 

Da Jan havde et større ønske om at skræddersy firmaevents ud fra virksomhedernes specifikke behov og ønsker, besluttede han at åbne FunFirst. Vi er utroligt stolt over, at vi har været med til at skabe positiv teambuilding hos mange virksomheder gennem de seneste 8 år.

Men er FunFirst så anderledes end alle de andre?

Ja, det er vi. Vores mantra er at vejen til målet skal være sjov og vække glæde, dels fordi det er dejligt at være glad, men også fordi glæde skaber åbenhed og åbenhed skaber rum for læring.
For at skabe den sjoveste og mest effektive teambuilding for jeres virksomhed er det endvidere vigtigt for os, at vi bruger den fornødne tid sammen med virksomheden, før vi afholder kick-off med skræddersyede teambuilding aktiviteter. På den måde sikrer vi at forventningerne er afstemt før firmaeventet igangsættes – til glæde for arrangør, deltager og vores professionelle stab.

Er i klar til at komme i gang?

Så tag kontakt til os på 70 20 00 87 eller udfyld vores kontaktformular, og vi vil vende tilbage til jer hurtigst muligt. Når vi snakker sammen, vil vi stille en masse spørgsmål, for at finde frem til jeres individuelle behov og ønsker omkring arrangementet, så i og jeres kollegaer får mest ud af det planlagte event. Dernæst sender vi jer et skriftligt tilbud på arrangementet, som er helt uforpligtende.

OM OS

FUNFIRST V/ JAN KRAGSIG MØLLER

Telefon: 70200087
CVR: 36044179
Mail: info@funfirst.dk

footer crowd