Skip to content

PERSONDATAPOLITIK

(Version 1.0, Apr 2021)

Når du skriver en e-mail eller brug vores sign-up blanket eller på anden måde bruger vores Websted, indsamler og behandler vi personoplysninger om dig. Dette dokument hjælper dig med at forstå, hvilke personoplysninger vi indsamler om dig, hvordan vi indsamler dem, hvad vi bruger dem til, og hvilke rettigheder du har med hensyn til dine personoplysninger.

Når vi taler om “Funfirst”, “vi”, “os” eller “vores”, mener vi Funfirst og vores partnere. Vi bruger også “Politik” til at henvise til denne Persondatapolitik og “Websted” til at henvise til vores applikationer (social media) og vores websted, https://funfirst.dk

Funfirst er den enhed, der er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger.

Personoplysninger – hvad vi indsamler, og hvad vi bruger dem til

Stamdata

Når du indsend en e-mail eller brug vores sign-up indsamler vi følgende personoplysninger om dig (“Stamdata”):

·       Dit navn

·       Din e-mailadresse

·       Emne (med E-mail)

Disse første to oplysninger er obligatoriske, hvilket betyder, at det ikke er muligt at skrive en besked på kontaktformular uden dem.

Emne er ikke obligatorisk men hjælp med forståelse af din besked.

Oplysninger på Hjemmeside (Billeder/Testemonials osv.)

Efter i har brugt FunFirst til jeres firmaarrangement kan vi måske, ok kun med dine samtykke, bruge billeder af jeres arrangement til vores egen reklamemateriale eller foldere og brochure.

På samme måde kan vi anmode om en testemonial der skal medtages på vores hjemmeside.    Med Testemonials må vi bruge jeres official firma logo (igen med jeres samtykke)

Cookies

FunFirst bruger ikke cookies

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen

Videregivelse af oplysninger
Data om dig og din brug af websitet, geografisk placering m.v. videregives ikke til tredjeparter.

Data gemmes kun inden for systemer og konti under Funfirst kontrol, herunder vores egne sociale medier konti. Det eneste tredjepartssystem, hvor data vil blive kopieret, er vores regnskabsprogram.
Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver slettet. Henvendelse herom kan ske til: Jan Kragsig Møller. jan@funfirst.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.