Skip to content
JAN@FUNFIRST.DK
70200087

Team Trainer 

Ved et medarbejderarrangement med Team Trainer tema bliver der arbejdet igennem spændende, engagerende – og ind i mellem skæve – samarbejdsopgaver. Her sætter vi fokus på lige præcis det, der er aktuelt for dit team.

Vores metode er experiential learning, hvilket vil sige, at vi bruger opgaver til at underbygge læring eller kommunikation. Hvis jeres formål med dagen for eksempel er at komme til at lære hinanden bedre at kende, vælger facilitatoren opgaver, der underbygger dette.

Før et team trainer medarbejderarrangement, starter vi altid med et møde, hvor vi får afklaret formålet, for at definere hvad der skal til for at lykkes med arrangementet. Dernæst aftaler vi konkrete øvelser og opgaver, baseret på formålet.

Opgaverne der skal løses på dagen, kan være specielt designet til jer eller vælges successivt i løbet af dagen. Vores facilitator styrer gruppen sikkert gennem forløbet, og vi garanterer at det bliver aktivt, udfordrende og rigtig sjovt.

Arrangementet kan foregå ude og inde eller som en kombination.
Varigheden kan planlægges efter jeres øvrige program, men er ofte mellem 4 og 12 timer.

Vi skræddersyer det enkelte event, så det passer til jer. Ring til os på 70200087 og lad os tage en snak om jeres formål med eventet, så vi kan lave det helt rigtige event til jeres behov – eller udfyld vores kontaktformular. Vi står til rådighed med råd og sparring, så aktiviteterne understøtter formålet.

TeamTrainer

FUNFIRST V/ JAN KRAGSIG MØLLER

Telefon: 70200087
CVR: 36044179
Mail: info@funfirst.dk

footer crowd