Skip to content

Teambuilding Århus – Firmaevent og firma aktiviteter i Aarhus, Jylland

Kontakt os på 70 20 00 87 hvis I ønsker den bedste hjælp til næste firmaevent eller teambuildingaktiviteter

Vi har afholdt mange firma events, firma aktiviteter og anden teambuilding i og omkring Århus. Altid skræddersyet til det enkelte teams behov.

Jeres teambuilding-event kan foregå inde såvel som ude – eller som en kombination. Uanset hvor og hvornår, så bygger vores metoder på experiential learning, hvor vi bruger opgaver til at underbygge læring og/eller kommunikation.

Hvis jeres formål med arrangementet for eksempel er at komme til at lære hinanden bedre at kende, vælger facilitatoren opgaver, der underbygger dette.

Vi starter altid med et møde, hvor vi får afklaret formålet, så det er at defineret hvad der skal til for at lykkes med aktiviteten. Dernæst aftaler vi konkrete øvelser og opgaver, der opfylder formålet.

Opgaverne der skal løses på dagen, kan være skræddersyet til jer eller vælges ved behov for udvikling i løbet af dagen. Vores facilitator styrer gruppen sikkert gennem forløbet, og vi garanterer at det bliver aktivt, udfordrende og rigtig sjovt.

Varigheden kan planlægges efter jeres øvrige program, men er ofte mellem 4 og 12 timer.

Vi skræddersyer det enkelte event, så det passer til jer. Ring til os på 70 20 00 87 og lad os tage en snak om jeres formål med eventet, så vi kan lave det helt rigtige event til jeres behov – eller udfyld vores kontaktformular. Vi står til rådighed med råd og sparring, så aktiviteterne understøtter formålet.

Teambuilding Århus – Firmaevent og firma aktiviteter i Aarhus, Jylland

FUNFIRST V/ JAN KRAGSIG MØLLER

Telefon: 70200087
CVR: 36044179
Mail: info@funfirst.dk

footer crowd