Skip to content
JAN@FUNFIRST.DK
70200087

“Ryste-Sammen” -tur

Trænger I til at lave noget sammen, som ikke er arbejde? Hvor der er plads til grin, sjov, lidt aktivitet og konkurrence?

Vores erfaringer fortæller os, at mange virksomheders ansatte gerne vil have nogle sjove oplevelser sammen. Det er vigtigt for de ansatte, at de lærer hinanden at kende uden for virksomhedens rammer. Det er ikke nok at tage i biografen eller tage på café sammen.

De ansatte skal lave nogle sjove, skøre og fysiske aktiviteter, som får dem til at sænke paraderne. Det styrker ikke alene relationerne mellem de ansatte, men giver også større arbejdsglæde og bedre resultater på arbejdet.

Herudover er det en god måde at forebygge interne problemer på. Jo bedre relationer dine ansatte har til hinanden, jo bedre trives de også – og generelt bliver alles tolerancetærskel større.

Rystesammen

FunFirst skræddersyr en “ryste-sammen”-tur til jeres virksomheds ansatte. Et eksempel på, hvordan sådan et program kan se ud, kan du se herunder.

Eksempel på “ryste-sammen”-tur:

kl. 17:00 : Vi mødes i en skov i nærheden af jeres arbejdsplads.

Kl. 17:00 til 17:15 : Sjov energifyldt “opvarmning” og lidt om de aktiviteter i møder.

Kl. 17:15 til 18:45 : Team konkurrence

Kl. 18:45 til 19:45 : Klatring i tæer

Kl. 19:45 til ? : Mad på bålet, hygge og røverhistorier

Vi skræddersyr det enkelte event, så det passer til jer. Ring til os på 70200087 og lad os tage en snak om jeres formål med eventet, så vi kan lave det helt rigtige event til jeres behov – eller udfyld vores kontaktformular. Vi står til rådighed med råd og sparring, så aktiviteterne understøtter formålet.

Rystesammen

FUNFIRST V/ JAN KRAGSIG MØLLER

Telefon: 70200087
CVR: 36044179
Mail: info@funfirst.dk

footer crowd