Skip to content
JAN@FUNFIRST.DK
70200087

Pull Your Weight

Et stort aktivt brætspil

Strategi, kommunikation, problemløsning og samarbejde. Alt det får i hårdt brug for i dette kæmpestore og særdeles aktive brætspil.

Hver gruppe har en spillebrik de kan bevæge rundt på spillepladen ved at slå med en terning. Undervejs skal gruppen løse forskellige opgaver. Opgaverne er som udgangspunkt vidt forskellige. Der er samarbejdsopgaver, hjernevridere, konstruktionsopgaver og meget mere.

For hver løst opgave får gruppen et vægtlod. Når gruppen mener de har nok tester de det af på vægten. Hvis de har ret har de vundet, hvis ikke…så må de i gang igen, videre i spillet og løse flere opgaver.

Vi tilpasser spillet til jeres behov. Opgaverne kan være mere eller mindre aktive og kan også omhandle spørgsmål eller problemstillinger der er aktuelle for jer lige nu.

Varighed: 1 til 3 timer

Antal deltagere: op til 200

Pris, ex moms: kr. 8500,- + kr. 380 pr deltager.

Vi skræddersyer det enkelte event, så det passer til jer. Ring til os på 70200087 og lad os tage en snak om jeres formål med eventet, så vi kan lave det helt rigtige event til jeres behov – eller udfyld vores kontaktformular. Vi står til rådighed med råd og sparring, så aktiviteterne understøtter formålet.

PullYourweight

FUNFIRST V/ JAN KRAGSIG MØLLER

Telefon: 70200087
CVR: 36044179
Mail: info@funfirst.dk

footer crowd