Skip to content
JAN@FUNFIRST.DK
70200087

Picture This

På 3 timer skaber I et stort maleri. Et flot og meget synligt udtryk for jeres evner til at arbejde sammen mod et fælles mål.

Opdelt i hold arbejder I alle med brudstykker af det samlede billede. Det er derfor er det afgørende, at samarbejdet og kommunikationen mellem grupperne er virkelig god. For at skabe det bedst mulige resultat skal grupperne blande farverne ens, blive enige om en fælles måde, at opmåle maleriet og meget mere. Selv retningen på penselstrøget har betydning, når vi sætter alle brudstykkerne sammen til det store maleri til sidst.

Picture This er en teambuilding aktivitet, der i høj grad er en stor kompleks samarbejdsopgave, hvor teamet skal have fokus på fælles mål og kunne prioritere det over eget mål.

Det store billede kan designes til jeres arbejdsplads og kan bruges som ledelsens kommunikationsredskab i forbindelse med f.eks, værdi arbejde, strategi, fusion og meget andet.

Picture This er velegnet til alle gruppestørrelser og sætter ikke specielle krav til lokalerne. Vi sørger for alt udstyr til eventet. Også plastik afdækning af borde og kitler til alle deltagerne.

Varighed fra 1,5 til 3,5 timer.

Vi skræddersyer det enkelte event, så det passer til jer. Ring til os på 70200087 og lad os tage en snak om jeres formål med eventet, så vi kan lave det helt rigtige event til jeres behov – eller udfyld vores kontaktformular. Vi står til rådighed med råd og sparring, så aktiviteterne understøtter formålet.

PictureThis

FUNFIRST V/ JAN KRAGSIG MØLLER

Telefon: 70200087
CVR: 36044179
Mail: info@funfirst.dk

footer crowd