Skip to content
JAN@FUNFIRST.DK
70200087

NR-Gizer

Okay, så du har styr på dit kursusindhold? Du har defineret et formål med dagens program? Og du har noget, du gerne vil have kommunikeret effektivt til dit team? Perfekt. Så mangler du sådan set bare én ting: At komme i gang.

Det lyder jo let nok, men kan faktisk være sværere, end man tror. Hovedet er måske med på idéen, men det er, som om kroppen halter lidt bagefter. Som om systemet lige mangler den dér kick-start, så man løsner op, sænker paraderne og bliver 100 % klar til at lære. Og hvem ved, måske bliver der endda plads til et godt grin?

Med en NR-Gizer får du og dit team mulighed for at tage hul på dagens emne på en uformel, humoristisk og afvæbnende måde. Måske tager vi udgangspunkt i en lille sjov, ufarlig konkurrence eller et levende brætspil med deltagerne som spillebrikker, og gennem en struktureret styring af aktiviteten slås tonen an for dagens arbejde.

En NR-Gizer er 100 % økologisk og uden tilsætningsstoffer – men den pumper energien op og er den perfekte aperitif, når du og dit team sætter jer til bords for at lære, arbejde og skabe noget sammen.

GET IN THE GAME

Vi skræddersyer det enkelte event, så det passer til jer. Ring til os på 70200087 og lad os tage en snak om jeres formål med eventet, så vi kan lave det helt rigtige event til jeres behov – eller udfyld vores kontaktformular. Vi står til rådighed med råd og sparring, så aktiviteterne understøtter formålet.

Nrgizer

FUNFIRST V/ JAN KRAGSIG MØLLER

Telefon: 70200087
CVR: 36044179
Mail: info@funfirst.dk

footer crowd