Skip to content
JAN@FUNFIRST.DK
70200087

Music Video Star

And ACTION!

Musik, sang, belysning, kameravinkler, rekvisitter, scene, kostumer, performance teknik, koreografi… Der er rigtig meget at holde styr på, når I på ganske få timer skal lave jeres egen musikvideo.

Ud over at det er et sjovt og energifyldt event, vil I hurtigt opdage, at dette event sætter fokus på teamets evner til at samarbejde og opnå ambitiøse mål på en kreativ sjov måde. Der er brug for alle kompetencer i teamet, når deltagerne kaster sig ud i forskellige roller foran og bagved kameraet.

I behøver ikke have en musisk baggrund for at det lykkes. Vores workshops i stemmetræning og performanceteknik hjælper jer til, at yde det bedste I kan. Vi leverer planlægningsværktøjer, lys, lyd og kameraer, så I har det udstyr der skal bruges. Efter indspilning af sang og video, efterbehandler vi produktet og gør det klar til forevisning til f.eks. under middagen om aftenen.
Music video Star kan gennemføres over hele landet og stiller ikke specielle krav til location eller deltagerantal.

Varighed fra 3 til 7 timer

Vi skræddersyer det enkelte event, så det passer til jer. Ring til os på 70200087 og lad os tage en snak om jeres formål med eventet, så vi kan lave det helt rigtige event til jeres behov – eller udfyld vores kontaktformular. Vi står til rådighed med råd og sparring, så aktiviteterne understøtter formålet.

Musicvideostar

FUNFIRST V/ JAN KRAGSIG MØLLER

Telefon: 70200087
CVR: 36044179
Mail: info@funfirst.dk

footer crowd