Skip to content
JAN@FUNFIRST.DK
70200087

GPS Team Challenge 

”Total forvirring.. vi kan ikke finde vej! Ledelsen aner ikke hvad der foregår, og de kan ikke hjælpe os med opgaven”

Ovenstående er et typisk citat i starten af teambuilding aktiviteten GPS Challenge. Holdene kæmper med opgaverne ude i marken, og ledelsen forsøger at få overblik.

Hvad går spillet ud på?

Spillet går ud på at samlet flest point. I kamp mod uret og de andre hold, skal gruppen få samarbejdet mellem ledelsen på basen og holdet ude i ”marken” til at lykkedes optimalt, for at kunne løse de mange opgaver.

På basen kan ledelsen vælge mellem forskellige opgaver af forskellig sværhedsgrad. Herefter skal ledelsen forsøge at guide holdet frem til opgaven og give dem de bedste muligheder for at løse den.

Holdene har en GPS tracker med, så ledelsen kan følge dem på skærmen. Derudover får både ledelse og hold nogle ekstra effekter, der kan hjælpe med opgaveløsningen.

GPS Team Challenge er en hektisk og sjov konkurrence, hvor alle kan være med. Samtidig er det en unik mulighed for at få udviklet samarbejde og kommunikation mellem deltagerne.

Vi skræddersyer det enkelte event, så det passer til jer. Ring til os på 70200087 og lad os tage en snak om jeres formål med eventet, så vi kan lave det helt rigtige event til jeres behov – eller udfyld vores kontaktformular. Vi står til rådighed med råd og sparring, så aktiviteterne understøtter formålet.

GPSChallenge

FUNFIRST V/ JAN KRAGSIG MØLLER

Telefon: 70200087
CVR: 36044179
Mail: info@funfirst.dk

footer crowd