Skip to content
JAN@FUNFIRST.DK
70200087

Funny Money

Hvis I skal have et sjovt firmaevent, der udfordrer jeres forhandlingsevner, samarbejde, handelstalent og strategiske overblik, så er teambuilding aktiviteten Funny Money, det bedste event i kan få.

Funny Money er en intens team konkurrence, der bringer teamets stærke og svage sider frem. Eventet handler om at tjene penge. Det team der har tjent flest penge når klokken ringer, har vundet.

Ved spillets start får hvert team en sum kontanter, som de skal få til at yngle mest muligt ved at gøre gode investeringer på auktionen, løse aktive og mentale samarbejdsopgaver, arbejde med finansiering og rådgivning og andre kreative måder at tjene penge.

Spillet slutter med præmieoverrækkelse, hvor dagens vindere kåres. Samtidig kårer vi 2-3 individuelle titler; “dagens handelsgeni”, “teamplayer”, “dagens Thorsen” (for den usædvanligt kreative men nok ikke helt lovlige transaktion) eller andet.

Funny Money er meget fleksibelt. Det kan tilpasses aktuelle emner i jeres virksomhed, og vi kan bruge jeres produkter i opgaverne. Varigheden er 2 til 4 timer, afhængigt af jeres øvrige program. Funny Money kan afholdes både ude og inde, på hoteller, konferencecentre eller jeres egen adresse.

Må det bedste team vinde… Money Talks

Vi skræddersyer det enkelte event, så det passer til jer. Ring til os på 70200087 og lad os tage en snak om jeres formål med eventet, så vi kan lave det helt rigtige event til jeres behov – eller udfyld vores kontaktformular. Vi står til rådighed med råd og sparring, så aktiviteterne understøtter formålet.

Funny Money

FUNFIRST V/ JAN KRAGSIG MØLLER

Telefon: 70200087
CVR: 36044179
Mail: info@funfirst.dk

footer crowd