Skip to content
JAN@FUNFIRST.DK
70200087
JAN@FUNFIRST.DK
70200087

Concert Creation 

Til dette sjove og musikalske event danner deltagerne et orkester og slutter af med et brag af en Samba koncert. Det er humor, energi og ikke mindst mod, der er i fokus her.
For at give deltagerne – og dermed bandet – de bedste muligheder for at kunne afholde en succesfuld koncert, skal vi arbejde intensivt med 2 områder: de tekniske musikalske kompetencer og modet til at optræde.

Teambuilding eventet starter med en fælles introduktion. Her vil rammer og mål for de næste timer blive klarlagt. Derefter arbejdes der i hold med de 2 hovedområder. Til sidst samles alle igen og giver en fælles koncert.

Hvad får vi ud af det?

Deltagerne oplever glæden ved, på kort tid, at skabe et synligt og hørbart resultat. Det styrker gruppens og individets ”modighedskompetencer”: at turde fejle, at turde udstille sig selv, at turde slippe kontrollen, at turde tage teten, at turde grine højt og ubehersket, at turde glædes over hinanden. Deltagerne oplever nye sider af hinanden, og kan udvikle deres relationer på en uformel måde.

Concert Creation kan gennemføres ude som inde.

Antal deltagere: fra 10 til 600 deltagere.

Varighed : 1,5 timer til 3,5 timer.

Vi skræddersyer det enkelte event, så det passer til jer. Ring til os på 70200087 og lad os tage en snak om jeres formål med eventet, så vi kan lave det helt rigtige event til jeres behov – eller udfyld vores kontaktformular. Vi står til rådighed med råd og sparring, så aktiviteterne understøtter formålet.

ConcertCreation

FUNFIRST V/ JAN KRAGSIG MØLLER

Telefon: 70200087
CVR: 36044179
Mail: info@funfirst.dk

footer crowd